@Ca-Rima
- 2017
Niets mis met deze 'camper' plek. Voor de duidelijkheid: € 10,- pn zonder stroom. € 14,- pn met stroom. In douche/ toilet is er géén toiletpapier en zeep meer aanwezig. François vertelde, dat dat ook niet meer te doen is voor de prijs van € 10,-....héél begrijpelijk en handig om te weten. Verder blijft het de ideale locatie op doorreis!
Vanuit Spanje toch nog even hier langs gegaan....nog steeds alles prima op orde en een heerlijke plek. Kano tocht is ook aan te bevelen...erg leuk en éénvoudig. Supervriendelijk personeel en relaxte sfeer! Indien géén e-bike of i.d, misschien even goed boodschappen doen voor je hier naartoe gaat. Wel broodjesservice.
Receptioniste stond op de automatische piloot...had er nog niet echt zin in...eerste x hier voor ons. In het VS is het een stille boel, restaurant dicht. Zwembad redelijk. Maar voor doorreis begrijp ik dat het een gunstige camping is. Volgens ons niet meer dan dat. Geen sfeer te bekennen, op andere campings in de Pyreneeën wel ervaren. Zelfs nu in het weekend, erg sfeerloos / saaie bedoeling.
Leuke camping! Vriendelijke ontvangst, toon wel je ACSI kaart ! Dan €24 ipv € 36 voor 2 p met camperbus. Prima restaurant en lekker zwembad. Eén vd betere campings in de Pyreneeën! Als de wind wegvalt, kan het erg heet worden én dat trekt vliegen, maar valt mee. Pizza's zijn een aanrader. Weg er naartoe even opletten, smalle weg met hobbels en bobbels in het laatste gedeelte. Super vriendelijk personeel.
4 *, vanwege de relaxte vriendelijke ontvangst! Camping wordt gerund door fam. met 4 dochters + aanhang. Men is idd volop bezig met voorbereiding HS. Helaas zwembad nog dicht, maar deze wordt flink gerenoveerd zo te zien. Restaurant alleen in weekend open,als het hier vol loopt met Spanjaarden. ddw heerlijk rustig in VS. Laatste week juni moet alles klaar en open zijn. Tip: doe zeker de 7 watervallen wandeling ! Neem drinken + eten mee.
Vriendelijke ontvangst. Zeer veel Spaanse vaste verblijfplaatsen. Doordeweeks geen last van, maar in het weekend mogelijk wel. Kleine plekken. Toiletten/douches prima ! Verder in LS niets te beleven doordeweeks. Wel € 28,50 voor buscamper met 2 pers. Vele campings in deze regio zijn doordeweeks gewoon gesloten, wat helaas niet in de ACSI app te vinden is. Dus zijn we tijdens rondreizen vooraf maar gaan bellen.
Nog nooit zo asociaal behandeld geweest, door de hork van de receptie. We kwamen netjes vragen of we de camping even mochten bezichtigen alvorens definitief te gaan verblijven. Maar dat was onmogelijk, want misschien bleven we wel in het zwembad hangen of aan 'het strand'. Kwam géén normaal woord uit. Dit in onze 9 jaar camper ervaring nog nooit meegemaakt. Gelukkig zijn er véél betere campings in de buurt, bv Eurocamping ! Top personeel etc.
Deze camping blijft één van onze favorieten ! Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel ! We hadden ze toevallig een x nodig voor onverwachts faxen met NL...géén enkel probleem! l ' Estartit is ook een zeer leuke plaats. Tip: ga eens naar Restaurant Volanti, top eten en prettige bediening ! Het menu à € 20,50 is een aanrader...de paella zeker proberen ! Je kijkt prachtig over de haven/zee uit. Ook de bar t.o de camping is top, erg attente ober.
Prima camping ! Ideaal om het zeer leuke Calella de P. te bezoeken. Erg gezellig plaatsje, goede eetgelegenheden en terrasjes. Een aanrader dus. Enige minpuntje op de camping is dat er maar één drinkwater kraan is...buiten het wagenbouw uiteraard. Dus zorg dat je watertank goed gevuld is. Verder alles prima in orde hier !
Camping wel erg basic, voorgaande revieuws mee eens. Wij hadden veel overlast van het verkeer op de A28. Waarschijnlijk stond de wind verkeerd. Iets om even rekening mee te houden.
Een prima camping. Met alle voorgaande revieuws helemaal eens. Prijs / kwaliteit verhouding in orde. Zeer relaxte en vriendelijke eigenaren.
Alles klopt hier, zeer vriendelijke eigenaar. Camping wordt keurig onderhouden en ligt werkelijk prachtig uitzicht aan de Tarn. Leuke speelattributen voor kinderen, maar ook heerlijke rustplekken voor 'ouderen'. Toiletgebouw prima en verder niks te klagen hier !
Leuke camping, met eindelijk eens echte ACSI prijs à €15,- incl.elec. pn. Vriendelijke ontvangst, op de camping sta je dicht op elkaar, maar we hebben er géén last van gehad. Tip mbt blaffende hond: ga niet te ver achteraan staan bij de wijk ! Verder alles prima, de pizza's (uit houtoven)van het restaurant zijn een aanrader ! Ideaal om per fiets Peniscola te bezoeken.
Van de vorige revieuws begrijpen we weinig. We zien hier een vrouw met hond lopen op de camping, voorbij toiletgebouw mogen we niet meer overnachten Restaurant/zwembad gesloten. Men is volgens man bij receptie bezig met einde seizoens werkzaamheden. Receptionist spreekt slecht onverstaanbaar Engels. Maar wel gewoon € 25,50,- rekenen voor 1 overnachting zonder stroom. Dus deze camping niet meer. Plaatsje is zonder meer leuk voor een dag.
Prima plek voor 1 of 2 nachten idd. Zeer vriendelijke eigenaren. Wel veel last van vliegen gehad ! Verder oké.
Zeer vriendelijke ontvangst. Ook nette ACSI prijs á € 23,- incl.stroom ( vele campings hebben wel ACSI vignet, maar houden zich er niet aan..) Leuke bar + restaurant en super net toiletgebouw! Idd véél Spanjaarden, maar géén last van. Voor tussenstop een prima camping !
Basic camping. Restaurant bleek op ma/di/wo dicht te zijn, beetje jammer, dat dit nergens vermeld was, verder alles oké, niet meer dan dat in ons geval. Ook nog zwaar onweer gehad, dus snel weer doorgereisd. Zo te lezen hebben anderen betere ervaringen gehad. Toiletgebouw oké, toiletten zonder bril.
We zijn hier nu voor de 4e x geweest, maar van de ooit 5*, is het inmiddels meer een 4* geworden. Toiletten hebben hier en daar wel een opknapbeurt, deuren rotten aan onderkant weg, diverse wasbakken liep het water niet weg, én de 3 toiletten links achterin worden niet goed schoongehouden. Wel is de prijs flink omhoog gegaan . Prijs ACSI plekken niet conform de 'prijsafspraak' ( als die er al is ?) Ligging bij het strand blijft top !
Alle voorgaande reviews kloppen, heerlijke plek en prima sfeertje. Leuk strandje en gezellige terrasjes in het dorp. Tot een volgende x !!
Leuke basic camping. Gunstig gelegen om Bohan te voet te bezoeken. Vriendelijke ontvangst. Toiletgebouw met erg kleine wc's maar wel schoon. Dorp Bohan stelt niet veel voor. Terras vd camping zag er gezellig uit, maar was dicht. De Nederlandse eigenaars zijn nog druk doende om de camping te optimaliseren ,eind 2023 moet er een nieuw toiletgebouw komen. Verder een leuke (doorreis) camping !
Prachtige locatie! Heerlijke rustige plek om van de natuur te genieten. Met de fiets niet veel te ondernemen...uitzondering voor MB'ers. Douchekaart werkt prima. (6min pd pp) Camping ernaast ook zeker niet verkeerd, (gezellige buitenbar )Verder gewoon alles dik in orde. Leuk om ijsvogel te spotten.
Prima camping en sanitair. Rondom de camping ligt de L132 doorgaande weg, het verkeer hoor je dan ook doorlopend. Tussendoor hoor je wel de vele vogels fluiten. Verder een prima camping om Saarburg te bezoeken en langs de Saar te fietsen. Verder niet veel te beleven op deze camping, wel rustige sfeer.
Zeer mooi locatie ! Helemaal eens met de vorige reviews. Zoek rustig een plek uit, de eigenaar komt eind vd middag langs je camper om af te rekenen. Dit was tenminste zo in het LS.
Op terugweg vanuit Spanje, hier nog 2 nachten verbleven (voor 2e x ), alles nog steeds prima op orde ! Perfect om de boulevard van Roses te bezoeken, ontvangst wederom zeer vriendelijk ! Tot een volgende x !
Sitecode: 20298
Één vd top campings aan de gehele Costa Brava. Toiletgebouwen idd geweldig, eigenlijk klopt 'alles' op deze camping, wel sluit ik me geheel aan bij de review van John-Doe, zo jammer idd, dat de strandbar/restaurant 'Tropic Beach' 12 sept. al sluit! Zwembad top, alles eigenlijk. Nog bezoekje gebracht 1op naast gelegen camping 'Aquarius': 98% Duitsers, 1 NL'er, én 1 Spanjaard gesignaleerd. Amforia is gewoon top camping !
Eigenlijk helemaal eens met de vorige 3 reviews. Zwembad is echt super, net zoals de bar, zeer vriendelijk personeel. Idd erg veel NL'ers, maar ook begrijpelijk, je hebt hiet eigenlijk niets te klagen ! L'Estartit is een erg leuke plaats met een mooie jachthaven, met heerlijk tapas restaurantjes !
Prima camping! Sluiten ons aan bij de review van Geerd-Je...idd restaurant overkant camping is prima en bezoekje Alquézar is zeker de moeite waard. De Passarelas del Vero wandeling zeker ook doen, kleine 2 uur wandelen en erg mooi ! Sfeer camping lekker relaxt.
Prima camping, om omgeving Olite te bezichtigen. Op 31 aug. betaalden wij nog € 27,- pn, de ACSI korting begint op 1 september. Lekker zwembad en verder niets te klagen. De toiletgebouwtjes op het camperveld zijn vernieuwd.
Prima doorreis camping, maar niet meer dan dat. Idd langs bergbeekje, toilet basic en redelijk schoon. Voor ons een gewone voldoende.
Prima locatie aan zee. Unisex toiletgebouwtjes. Douches prima, toiletten kan beter. Weinig toezicht op camping, veel honden, maar weinig last van, helaas ruimen niet alle baasjes de uitwerpselen op. Van Huttopia camping mag iets meer verwacht worden, maar zeker een voldoende waard, alles bij elkaar genomen !
Super vriendelijke eigenaren ! Wijnproeverij is rop en aanrader ! Verder heerlijke plek en met alle vorige revieuws eens. Géén ivm met 1 toilet en één douche, wel super schoon overigens !
Mooi gelegen camping, bij duinen en strand. Geschikt voor kinderen, vrij druk. Toilet basic, maar voldoende. Verder weinig op aan te merken.
Prima doorreis camping, ruime plekken en alles goed op orde. Weinig te beleven verder. Wij waren hier 1 nacht. (25 aug.)
Wij hebben hier 1 nacht gestaan op 20 september op weg naar huis. Wat een heerlijke rustige mooie camping, sanitair is van 5 * niveau. Dit wordt zeer waarschijnlijk onze nieuwe doorreis camping richting het zuiden. Idd zeer vriendelijke ontvangst door de beheerder. Alles gewoon prima op orde deze campingeigenaar!
Sitecode: 20298
Wij waren hier van 13 tot 17 sept. Helaas was net één vd twee strandbarren al gesloten. Ook één vd twee zwembaden. Grote mooie plekken en uitstekend sanitair. Bewaking aanwezig. Verder alles prima in orde op deze grote camping, waar je overigens weinig van merkt. Goede supermarkt aanwezig. Én we hadden ACSI korting! In het hoogseizoen wel erg aan prijs, maar daar heb je dan ook weer entertainment e.d voor !
Inmiddels voor de 2e x hier. We wilden de hele kanotoer toch een x doen. Géén spijt van, prachtig! Heerlijke relaxte sfeer op deze camping. Sanitair is idd verouderd, maar de plek maakt zoveel goed ! Verder kloppen alle revieuws. Voor ons een heerlijk rustpunt voor een paar dagen op onze doorreis . Aankomst en met name vertrektijden maakt hier niet uit...je betaalt per overnachting. Alles gaat relaxed, heerlijk !
Prima camping, ons plan was 2 dgn te blijven, het zijn er 6 geworden. Mooi zwembad, goede toiletgegenheden, wordt goed schoon gehouden. Supermarkt stelt niets voor ! Spanjaarden praten gemiddeld iets te luid. Stranden zijn mooi, tip: ga vanaf camping rechtsaf, linksaf dan rechts het bruggetje over,stuk over zand/kiezelpad, daarna volgt fietspad tot in Pobla de Farnals, (20 min fietsen)heel leuk havenplaatsje, waar je hele goede paëlla kan eten !
Wij waren hier 6 sept 2021, restaurant dicht, klein zwembad, verder enkele locals en alles zeer gedateerd, bouwvallige caravans van Spanjaarden én toiletgebouw ook armoedig en niet echt schoon....voor ons zonde van de tijd, om hier geweest te zijn. Het plaatsje biedt ook niks aantrekkelijk ! Sorry, maar gewoon lekker overslaan deze plaats....
Prima camping, ruime plaatsen, wij konden kiezen (prijzen verschillen iets per plaats), je loopt zo het prachtige strand op. Naar Begur op de fiets (wij hadden gèèn e-bike) geen aanrader! In omgeving zijn ook doorgangen naar strand voor locals, 's nachts lichte geluidsoverlast mogelijk, als je dicht bij het strand staat,zoals wij. Verder alles dik in orde én relaxte sfeer !
Prima camping, keurige ontvangst ( met ACSI korting ), zelf plaats uitzoeken. Binnen 5 minuten met de fiets op de boulevard van Roses, waar je mag fietsen ! Toilet voorzieningen dik in orde ! Verder kloppen alle voorgaande revieuws.
Idd (ook) een prima doorreis camping met een goede pizzeria ! Als er niemand bij de receptie is...gewoon een plekje zoeken en later melden bij receptie. Stress is hier een onbekend begrip! Aanrader voor doorreis sowieso, fietsen hebben wij niet gedaan. Toiletten dik in orde.
Inmiddels voor de 2e x hier geweest. Een heerlijke locatie om te genieten van het strand, de relaxte sfeer op deze camping en het leuke plaatse Marseillant Plage! Receptie uiterst vriendelijk en toiletten worden goed schoon gehouden. Niks te klagen dus !
Sitecode: 19187
Wij komen zelf uit de omgeving, maar deze camping verdient echt een dikke pluim! Zeer vriendelijke en meedenkende/meewerkende eigenaren. Camping heeft veel te bieden en ligt erg gunstig om omgeving te voet of fiets en zelfs met de auto te verkennen, een dikke aanrader dus !
Prima camping voor rustzoekers, fietsen en wandelen uitstekend! Lekkere appeltaart bij aankomst! Zeer vriendelijke eigenaren! De wastafels zouden op een andere plaats moeten, ipv pal voor de toiletten, iets meer privacy wenselijk.
Wij sluiten ons helemaal aan, bij alle voorgaande beschrijvingen, alleen voor kinderen is hier niet zo veel te doen. Destemeer ideaal geschikt voor rustzoekers!
Idd zeer gastvrije / vriendelijke eigenaren! Alles prima in orde, 's avonds nog gezellig aan de stamtafel bij de bar over de Elfstedentocht zitten kletsen. Fijne camping om zeker nog eens terug te komen, heerlijk vissen/fietsen/varen en wie weet, ooit nog eens schaatsen!?
Camping is mbt 5 *ren niet te vergelijken met een 5 * ren in (bv) Spanje. 4 * is max, wel heeft de camping veel te bieden. Zwembad moet zeker geupgrade worden. De douchestraal is onvoldoende! Verder valt of staat het op welke plek je staat, dus even goed opletten, als je wat boekt. Maar over het geheel waren zeker tevreden! Toiletten en douches waren in onze periode prima schoon gehouden.
Prima camping, met idd prachtig sanitair. Vriendelijke eigenaresse, mooie ruime plaatsen, kortom; helemaal eens met voorgaande reviews!
Qua locatie misschien wel een 9, echter verouderd sanitair, redelijk schoon, maakt het tot een verdiende 8. Aan het meer sta je prachtig, echter iets hogerop heb je ook prima uitzicht. Vriendelijke receptioniste. In omgeving genoeg te doen! Sowieso prachtige omgeving en routes!
Een camping, die pure rust uitstraalt. Weide met koeien voor je camper, mooi uitzicht, je kan ook voor een plaats aan de bosrand kiezen. Eenvoudig maar schoon sanitair. Vriendelijke eigenaresse. 'S avonds veel uilen gehoord.
Mooi gelegen terrassen camping in bosrijke omgeving. Prachtig nieuw sanitair. Mooi receptie gebouw met aangrenzend zwembad (binnen + buiten bad) en bar. Verder met eerder vermelde reviews eens! Broodjesservice aanwezig. Mocht
Goede doorreis camping! Prima sanitair. Beetje oudbollige Bistro, waar je voor weinig geld een simpele goede hap kan nuttigen. Niet geschikt voor langer verblijf.
Zeer vriendelijke ontvangst, zelfs welkomstpakketje! Camping voor rustzoekers, schone douches /toiletten. Alles prima in orde! Géén winkeltje aanwezig, verder erg rustig, prima om even bij te tanken, te fietsen e.d.
Op de weg terugweg hier beland, vanwege de leuke reviews, echter blijkt het restaurant dinsdag en woensdags gesloten, tja én dan blijft er heel weinig over, ja rust! Douches en toiletten worden goed schoon gehouden. Verder is er niets te beleven én wij betaalden € 14,50,- voor 1 overnachting met 2 p met camper en electriciteit. Meer dan een 6 konden we daarom niet geven!
Helemaal eens met de vorige reviews! Wij hadden een prachtige plek aan het water, super uitzicht! Toiletten idd erg gedateerd, maar schoon, daarom een dikke 8,anders zeker een 9 gegeven, voor deze bijzondere ** camping! Als je van rust en 'doe maar gewoon' houdt, is dit zeker een aanrader! Zeer relaxte sfeer, toppertje!
Een dik verdiende 8, zeker voor een *** camping! Prijs / kwaliteit eigenlijk een 9...leuke, gezellige camping met vriendelijk personeel. Douches / toiletten prima in orde! Prima restaurant een de tip aan de wijngaard is idd een goede aanrader, net even wat rustiger én leuk uitzicht!
Wij hebben hier een week op een mooie plek aan het strand gestaan(nr. 19). Nette camping, met broodjesservice, schone toiletten /douches, zeer vriendelijk personeel. Naast deze camping is een toegangsweg naar deze camping en het strand: helaas weten vele jongeren dit ook én is het strand een hangplek voor de avond/nacht voor deze luidruchtige jeugdigen! Daarom een 8, anders had ''t een 9 geweest!
Hier geweest nav de goede recensies. Op deze camping sta je echt 'boven op elkaar', de plaatsen nabij de zee gaan nog wel. Er was nog 1 plek over, nog net niet bij een ander onder z'n luifel....wij zijn gauw verder gaan zoeken, maar begrijpen doen we de goede recensies niet zo goed. Het plaatsje Marseillant Plage is overigens super gezellig!
Wij stonden op Mediterrane Nouvelle, prima camping met alle luxe idd. . Met ACSI kaart konden we op een strook langs de doorgaande weg een plaats kiezen, voor € 10, - meer konden we kiezen, een plek vlak bij het strand gevonden. Tijdens Pinkerster weekend erg druk én vooral veel animatie voor kinderen. Als je van drukte houdt, zit je hier prima. Verder géén klachten mbt deze mooie ***** camping!
Sitecode: 22011
Redelijke (doorreis) camping. Veel NL'ers op deze camping, ook veel vaste plekken. Wij waren hier op een maandag op doorreis en bar, restaurant e.d zijn dan gesloten. Verder een standaard, nette camping met broodjesservice tot aan je campeer plek!
Voor een *** camping, een verdiende 8. Ruime plaatsen en genoeg keuzes. Jammer dat de pizzeria in het LS dicht is. Toiletten schoon. Leuke minigolfbaan en net zwembad. Voor doorreis sowieso prima!
Sitecode: 22011
Leuke camping. Maandag's is helaas bar/restaurant gesloten. Sanitair op orde! Véél Nederlanders, ook met vaste standplaatsen. Voor doorreis, voor ons prima. Broodjesservice tot aan de "voordeur"!
Hier 1 nacht verbleven. Erg leuke locatie, kijkend naar de passerende pleziervaartuigen. Douchen a 1 euro voor 5 min (prima douche!) toiletten netjes en schoon. Sloep en jacht verhuur mogelijk. Niet echt ingericht voor kinderen. Leuk dorpje met leuke restaurantjes en terrasjes! Kwaliteit prijs is echt top!
Prima locatie, vriendelijke ontvangst, alles picobello in orde! Winkeltje, restaurant etc. Aanrader!
Hartelijke ontvangst, met prima uitleg over omgeving etc. Camping met alles erop en eraan. Broodjesservice en (elektrische) fietsenverhuur mogelijk. Alles wordt keurig onderhouden! Ruime plekken, kortom echte aanrader!
Mooie lokatie aan Loch, terrein keurig onderhouden, ligt naast voetbalveld, waar je geen hinder van hebt. Grote speeltuin voor kinderen. Plaatsen met en zonder stroom met uitzicht over zee. Toiletvoorzieningen prima!
Alle vorige recensies geheel mee eens, voor wandelaars een walhalla. Ook voor doorreis een prima locatie. Vergeet niet om ook met de auto door dit prachtige N.P. te gaan toeren, een ervaring op zich, prachtig!!
Sitecode: 51960
Wij arriveerden om 18.30 maar werden nog keurig geholpen door de eigenaar. NKC leden krijgen op vertonen pas korting, wij betaalden incl elect 22 GBP voor 1 nacht. Toiletvoorzieningen / douches prima op orde. Ook de plaatsen allemaal ruim opgezet op verharde ondergrond. Kortom : prima doorreis camping van N naar Z of vv.
Prachtig gelegen met mooi uitzicht over zee. Wij betaalden 23 GBP met electriciteit voor 1 nacht. Vriendelijke eigenaar. Toiletvoorzieningen prima in orde. Aparte ruimte om tv te kijken en mooie half overdekte buiten bbq plaats, waar je gebruik van kan maken. Tevens WiFi in TV ruimte.
Simpele camperplaatsen achter benzine pomp. Wel electra. Aan de overkant van de weg staan picknick tafels in het gras met openbaar toilet. Wij raden u aan, om voor 4 pond meer naar Kintra te rijden, waar u in de duinen, pal aan zee staat, een oase van rust!
Helemaal eens met vorige beschrijving! Prachtig uitzicht langs kustlijn en op eiland Gigha. Bij helder weer, zou je ook Port Ellen moeten kunnen zien...trouwens de eigenaar is zeer vriendelijk.
Hier is echt helemaal niks, alleen een grote kliko voor afval. Een "camperplaats" vol kuilen, een vlakke plek moeilijk te realiseren. Om het strand te zien, moet je echt even stukje lopen. Alleen buscampers kunnen hier volgens ons komen. Advies: rij naar camping Port Mor, net voorbij Port Charlotte! Prachtig uitzicht en voorzieningen!
Nette camping, met schone toiletten en douches. Beheerder en vrouw, zeer vriendelijk en behulpzaam! Ze hebben ons prima geholpen om een ticket voor de ferry naar Islay te boeken, wat in deze periode toch nog nodig blijkt te zijn. Wij stonden hier 1 nacht met electriciteit voor 20 pond. Plaatsje op zich is niet echt een aanrader....voor doorreis, prima!
Prima camping, met schone douche en toiletten. Aanrader om ook het naast gelegen Thirlestane Castle te bezoeken! Tip: check eerst in op de camping, u ontvangt dan een 20 % korting voucher voor bezoek kasteel. Receptie camping dicht van 12.00 tot 13.00 uur.
Zeer vriendelijke receptioniste, ruime keuze uit plekken. Heerlijk rustige camping met hoog NL gehalte, maar alles tiptop in orde. Ideaal voor doorreis. Sanitair keurig! Broodjesservice, fietsenhuur mogelijk.
Receptioniste niet echt de vrolijkste, maar verder alles goed op orde, sanitair prima en ideaal om vanuit deze camping Honfleur te bezoeken. Verder geheel eens met vorige beoordelingen.
Nette ontvangst, kleine eenvoudige camping met simpel/eenvoudig sanitair , maar schoon. Wij stonden hier 1 nacht op 19 juni en waren de laatste die nog een plekje hadden. Vol dus! Blijkt toch erg geliefd te zijn bij de Mont Ventoux bewonderaars. De eigenaresse spreekt goed Engels.
Getwijfeld tussen een 6 of 7,maar eens met de vorige schrijver, dat ook bij ons de locatie, midden in de natuur met uitzicht op de Mont Ventoux de doorslag geeft. (plaatsen 94,95,96) Verder alles idd behoorlijk gedateerd, maar wel een heerlijke relaxed sfeertje. Hier moet je van houden, voor een paar dagen goed te doen. Bezoek zeker ook Vaison la Romaine!
Hier 6 nachten(half juni) verbleven en de volgende ervaringen opgedaan: 2 prachtige jacuzzis en hamam. prachtige zwembaden, incl.glijbanen mooi strand grenzend aan camping supermarkt ruime keus, behalve vlees beperkt in LS? prima broodjesservice ruime keus uit plekken (zo'n, schaduw, wind) water vul/loos plaats op onmogelijke plaats grotere campers hebben minder mogelijkheden Verder prima!
Gemoedelijke camping, met prachtig nieuw sanitair gebouw, föhn aanwezig. Receptionist vriendelijk, bij afwezigheid receptionist hangt er aan de deur een map met code voor de slagboom. U kunt een plekje uitzoeken en later inchecken. Zwembad aanwezig en nieuwe speeltuin . Snackbar alleen in HS open. TV ruimte ook in LS open,daarom een dikke 7!
Heerlijke rustige familie camping. Wij hebben hier 3 dagen gestaan, heerlijk zwembad, prima restaurant! Het strand is 5 minuten lopen en vanaf de camping uitzicht op de vuurtoren. De zee is goed hoorbaar op de camping, sanitair prima op orde en verse broodjes 's ochtends in het restaurant verkrijgbaar. Receptie medewerkers en bediening restaurant zeer vriendelijk.
We zijn hier op doorreis richting Zuiden, sanitair verwarmd...niets van gemerkt!? Wel veel Afrikaanse types op deze camping, die tot laat in de nacht soms luidruchtige conversaties hebben en kijk niet gek op, als je ze al bellend diep in de nacht tegen komt... De receptioniste is zeer vriendelijk en behulpzaam!
Leuke camping om St. Mere Eglise te bezoeken! Voor langere periode, zou ik wat anders zoeken. Wel alles op orde verder.
Mooi gelegen camping, met prachtig uitzicht over de krijtrotsen. Heerlijk rustige sfeer en gemoedelijk. Receptie prima en toiletten voldoen aan de norm. Locatie icm uitzicht is wel een 8 waard, verder een dikke 7. Leuke camping voor op doorreis!
Wij stonden hier de laatse dagen van maart 2018. Heerlijk rustige gelegen camping. 's Nachts ook stil. Ruime plaatsen en super schone toiletten en douches! Vriendelijke eigenaren, fietsen in een grote schuur, verder alles dik in orde. We komen hier zeker nog eens terug. Skelter beschikbaar voor de kleintjes en een speeltuintje.
Sitecode: 11992
Hier 9 en 10 nov verbleven, ondanks het mindere weer, een prima verblijf gehad. De grote huiskamer ruimte in de loods is echt top! Keuken, mooie TV, etc tot je beschikking. De veerpont is aan de overkant en eveneens zat visrestaurants. Toilet /douche prima in orde en schoon! De camperplaatsen kunnen als klein ervaren worden in drukke periodes, maar daar heb je dan wel weer wat voor terug!
Medio sept 2017, zeer vriendelijk ontvangen en goed advies voor mooie plaats. Prachtig gelegen en leuke baai, met diverse ligstoelen. Modern en schoon toilet gebouw boven, super mooi! Aanrader!
We waren hier eind sept 2017, het weer zat niet mee, geen receptie aanwezig, toiletten, douche zagen er niet fris uit. Melden konden we ons in Hotel Kastelen boven in het dorp stond er op een briefje, wat bij receptie was opgehangen. Gelijk weer doorgereisd.
Vanaf 19 sept hier 3 nachten verbleven. Schone moderne douches. Restaurant was geopend, hier kan je echt prima eten voor redelijke bedragen. Ook de receptie medewerkers zeer vriendelijk. Het is idd een camping met veel vaste standplaatsen, maar om Westendorf eo te bezichtigen een prima lokatie! Het is wel meer een camping die gericht is op Winter verblijf.
Wij waren hier 17 sept 2017, alle voorgaande reviews kloppen! De camping eigenares + dochter zijn werkelijk super vriendelijk en behulpzaam! Zeker een top locatie om de Krka watervallen te bezoeken!
Mooie lokatie, vriendelijk receptie medewerkers. Voor zoveel camper plaatsen, wel in verhouding weinig toilet en douche mogelijkheden, kans op koude douche dus aanwezig. Maar de ligging van deze camping maakt heel veel goed!! Toplocatie!
Kleine camping aan zee. Zowel bij heren als dames 1 toilet en 1 douche , maar zeer schoon, wordt nagenoeg na elk bezoek gecleand! Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar + zoon! Broodjesservice aanwezig. Wie van rust houdt, een echte aanrader! Tevens mooi wandelpad langs zee aanwezig naar leuke restaurantjes en mooie kustlijn.
Hier 9 Sept geweest, men had nog 1 plek voor 1 nacht en wilde daar € 37, - voor hebben, van ACSI korting had men niet veel mee op, een plek in het hoogseizoen was rond de € 55, - volgens de eigenaresse. Erg kleine camper plaatsen, dicht op elkaar. Snel verder getrokken!
Inderdaad zeer vriendelijke eigenaar, die geweldig kan bbq'en! Heerlijk strandje, zeer schone toiletten en douches en gezellig restaurant. De kleinere (bus) campers kunnen wat dichter bij de zee staan, de grotere ter hoogte van het restaurant. Verder eigenlijk niks negatiefs op aan te merken. Top locatie!